View Single Post
Vechi 22.09.2011, 22:44:26
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Eu, din întâmplare, am citit odată Biblia în întregime.

@Savonarola: Ma bucur ca ati citit Sfanta Scriptura macar o data in intregime, fie si dintr-o intamplare! Totusi, din moment ce unele ideile ale d-voastra legate de biserica si oameni sunt necrestinesti,(ex: Discriminarea de care vorbeam este una absolut naturală și de bun simț raportată la cei care pur și simplu nu se adaptează pneumei creștine. Este absolut natural ca trupul Bisericii să rejecteze, să discrimineze, să excludă mădularele bolnave...), contrare invataturii Lui Hristos, poate ar fi bine sa o reluati, sa patrundeti in profunzimea ei. Dumnezeu sa va ajute!

Citat:
Cu astfel de mentalități slugarnice și eronate precum a dvs s-a dus Biserica de râpă și în derizoriu așa cum constatăm în ziua de azi

Citat:
Nu doar că nu sufăr de imbecilitate, și cu atât mai puțin de imbecilitate profundă, ba mai mult mi-a dat Dumnezeu o minte luminată și ascuțită.

Astept sa vad cum o sa va folositi mintea luminata pentru a scoate biserica din rapa, daca sunteti in stare de ceva concret, nu doar vorbe goale. Succes!

Last edited by ioanna; 22.09.2011 at 23:41:56.
Reply With Quote