View Single Post
Vechi 23.09.2011, 23:46:59
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Postarea mea este doar o parere, pot gresi..
In primul rand: este femeia bolnava? Cat de bolnava? Atat de bolnava incat trebuie sa fie in grija cuiva sau nu poate ingriji copiii ei (in caz ca vor aparea). Poate nu ar trebui sa se marite.

In al doilea rand: ai pacatuit deja ca ai scos-o de sub ascultarea duhovnicului.

In a treilea rand se pare ca ai gresit mult fata de duhovnicului ei, altfel nu ti-ar vorbi atat de agresiv. Sau poate ca ti-a explicat de multe ori de ce nu va binecuvanteaza, a vazut ca refuzi sa intelegi si si-a schimbat atitudinea. Cu ceva ai gresit fata de el, poate.

Aseara am citit copilului meu o povestire scurta despre importanta ascultarii (nu stiu care este sursa, dar este interesanta). Un ucenic cerea binecuvantare pentru tot ce facea. S-a intamplat sa uite sa ceara binecuvantare pentru a dormi. A asteptat ca parintele sau sa se trezeasca pt a cere binecuvantare, dar nu s-a intamplat. De sapte ori diavolul l-a indemnat sa se culce fara binecuvantare, dar ucenicul a resistat. Dimineata batranul parinte a vazut sapte cununi pe capul ucenicului, pentru ascultare.

Ascultarea de duhovnic este mai importanta decat suntem pregatiti sa acceptam. Nu o forta sa treaca peste cuvantul lui. Incarcati sa intelegeti de ce se impotriveste, poate are dreptate.
Reply With Quote