Dumnezeu s-o odihneasca intru Sfintii Sai!
[quote=mara2008;402911]Dragi mei ,frati si surori ,toti cei care ati fost mereu alaturi de mine si carora trebuie sa va multumesc din suflet mereu ca mi-ati facut onoarea a va cunoaste si v-ati rugat mereu pentru mine sau pentru cei ce v-am rugat ,azi cand am facut parastasul mamei de 3 ani.
Draga mea Mara!
Cu tristete-n suflet ma alatur tie, azi cand s-au implinit 3 ani de cand a trecut la Domnul, mama ta ALEXANDRINA si sa-l rugam pe bunul Dumnezeu s-o aseze in randul dreptilor, s-o odineasca si sa-i fie tarana usoara!
Am pomenit-o si o voi pomeni mereu pe unde oi mai umbla si eu fiindca mi-esti draga si stiu cat de mult ai iubit-o si o iubesti pe mama ta.
Ma gandesc cu drag ca desi nu exista chiar asa mare diferenta de varsta intre noi, cand ti-am spus ca te consider ca fiica mea tu ai acceptat si mai numit de drept mama Ica. Sunt mandra de tine MARA! Fii puternica si iubitoare asa cum te-am cunoscut! Mama ta ne vede de acolo de sus si orice rugaciune, orice lumanare aprinsa nu fac altceva decat sa-i netezeasca calea in randul celor drepti!