View Single Post
Vechi 26.09.2011, 14:08:35
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VictorS Vezi mesajul
Astazi am reusit sa vorbesc cu parintele Ciprian de la Sihastria. Este in Bucuresti asa ca am avut ocazia sa vorbesc cu dansul despre necazul meu. M-a ascultat si la sfarsit mi-a spus ca nu exista rezolvare. Practic mi-a spulberat orice speranta. Ma gandeam ca si celor cu boli "incurabile" li se da totusi o speranta cat de mica si speranta de vindecare cu ajutorul rugaciunii si la mine nici o sansa ?
Chiar si acolo la parintele erau persoane care ziceau ca ce spune parintele asa se intampla, deci e clara treaba.
Imi amintesc de vorba unui filozof : " Pentru orice problema exista o rezolvare, doar pentru problemele inchipuite; NU ! "
Asadar, draga Victor, nu inteleg de ce-ti pui sufletul si mintea pe tava, fie si inaintea unui preot, este musai ca sfatul/parerea acestuia sa fie si valida ? Nu cred ! Mai bine ai incerca sa exploatezi toate posibilitatile situatiei tale, o exploatare ancorata in sperante ...nemuritoare, pana la urma . Eu nu cred ca nu exista rezolvare la problema dumitale, eu cred doar ca NU TE CUNOSTI indeajuns, si nici nu incerci acest lucru astfel incat sa realizezi ca NOI insine suntem rodul a ceea ce sustinem, facem, simtim, si trebuie sa administram cat mai bine acest privilegiu daruit de Dumnezeu fiecaruia dintre noi, pana la urma ne descurcam in aceasta lume in mod individual, oricum, doar sa supravietuim atat fizic, cat si psihic, dar si spiritual. Exista " probleme " de genul " irezolvabile de Biserica ", dar asta nu inseamna ca trebuie sa si tinem cu dintii de " parerea/atitudinea " acesteia.
Eu zic sa-ti revizuiesti principiile ! La Dumnezeu totul este POSIBIL,....