View Single Post
Vechi 26.09.2011, 14:32:06
clujeanul33 clujeanul33 is offline
Member

Data înregistrării: 25.05.2009
Locație: Cluj Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Am inteles mai multe acum...
Se pare ca viitoarea ta sotie are de invatat sa ia decizii singura si sa isi ia viata in propriile maini,fara a mai fi influentata de parinti sau duhovnic intr-o asemenea masura,mai ales ca am inteles ca are totusi 42 de ani...
Sunt doua lucruri care nu imi sunt prea clare: am inteles ca duhovnicul ei nu a dat un raspuns clar pentru ce anume este impotriva unei casatorii,insa care este motivatia parintilor sa se opuna?Si a doua chestiune ar fi referitoare la boala de care ea sufera,despre ce este vorba,daca imi poti spune?Daca nu,voi intelege...
Vizavi de parinti, acestia nu sunt de acord cu mine, in primul rand datorita situatiei mele materiale (nu am casa, masina, bani, etc) si apoi datorita personalitatii mult mai puternice ce o am si ei, adica in special mama ei si-ar fi dorit un ginere molau, pe care sa=l manevreze asa cum a manevrat-o pe ea pana in prezent..

Am incercat de multe ori sa stau de vb cu ei, si cand vb cu mama ei la tel, cu rugaciune inainte era bine, dar dupa cateva ore se schimba..
Ultima experienta cu mama ei a fost cand in postul Adormirii Maicii Domnului am sunat-o pt a-i cere iertare cu tot ce-i gresisem - eu asa stiu ca-i crestineste-, si mi-a zis ce-mi spui mie de post, de parca esti popa, dute-n ... si a continuat cu injuraturi..

Si culmea e ca parintele ei nu a vrut niciodata sa vb cu parintele meu duhovnic despre mine, dar accepta tot ceea ce spune mama ei, care are, din nefericire acest comportament..