Citat:
În prealabil postat de daniil96
cei care cred in stiinta (da, este tot o credinta ... doar ca nu cred in Dumnezeu ... cred in stiinta) ...
vin cu argumentul "ceea ce spunem noi este demonstrat stiintific" ... "ceea ce spun credinciosii nu poate fi demonstrat ... este doar o credinta"
numai ca ceea ce "a demonstrat" stiinta ... a fost intotdeauna gresit ... stiinta insasi a recunoscut asta la un moment ulterior
cu toate acestea, cei care folosesc stiinta ca o metoda de a demonstra inexistenta Lui Dumnezeu ... nu realizeaza ridicolul situatiei in care se afla
|
Presiunea demonstratiei se afla pe umerii celui care face afirmatia. Stiinta se ocupa cu demonstratia fiecarei afirmatii facute, dar ea nu are toate raspunsurile. Este normal ca la "marginea" ei sa existe zone "gri". Mintea umana inca nu este suficient de complexa astfel incat sa inteleaga universul din care face parte. Dar macar incearca sa gaseasca raspunsuri si nu pretinde ca le are.