View Single Post
Vechi 28.09.2011, 19:50:41
bin000 bin000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.06.2011
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de FlaviusM Vezi mesajul
Da, din nou tactica clasica: daca un crestin face ceva rau, atunci el in mod sigur nu e un "crestin adevarat".

Da, e tactica "
foarte clasica":

21. Nu oricine Imi zice: Doamne, Doamne, va intra in imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu Celui din ceruri.
22. Multi Imi vor zice in ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu in numele Tau am proorocit si nu in numele Tau am scos demoni si nu in numele Tau minuni multe am facut?

23. Si atunci voi marturisi lor: Niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine cei ce lucrati faradelegea.

Citat:
In orice caz, biblia e plina de tot felul de porunci "divine", una mai violenta decat alta. Trebuie si ele respectate pentru a fi "crestini adevarati"? Si de ce nu le pomenesti niciodata si pe astea, nu numai pe cele care dau bine (adica "nu ucide", "nu fura", etc)?
Ia vino cu exemple de porunci violente care se adreseaza crestinilor. Adu argumente ,citate nu pareri .

Citat:
Legat de sfinti: daca ei sunt singurii crestini adevarati, cei care au respectat cu strictete poruncile lui Dumnezeu, ce ne facem cu sfintii precum Constantin cel Mare sau Stefan cel Mare? Pai astia doi, de-a lungul vietii lor, au incalcat toate perceptele crestine (au ucis, au persecutat, au avut o morala personala super lejera, etc). La ei poruncile sunt mai putin obligatorii?
Iti raspund dupa ce imi spui de cate ori Stefan cel Mare, in viata sa , s-a rugat ce rugaciuni a rostit si numarul de minute de rugaciune din toata viata lui ,apoi numele celor carora le-a dat de pomana,ce anume le-a dat de pomana si in caz ca a plans vreodata sa-mi spui numarul lacrimilor de cainta ale lui Stefan cel Mare. Nu vreau numarul lacrimilor de ciuda sau de nervi ,ci numai numarul celor de cainta. Fii atent la zecimale .Cu siguranta stii toate amanuntele astea atata timp cat l-ai dat jos pe Hristos din tronul judecatii si te-ai cocotat tu atot-ne-stiutorul inimilor oamenilor sa faci pe desteptul.

Citeste si intelege ,daca vrei,ca nu-i obligatoriu:...ca n-am venit sa chem pe drepti, ci pe pacatosi la pocainta...(Matei 9,13)