View Single Post
Vechi 29.09.2011, 08:10:08
Adriana76 Adriana76 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.09.2011
Locație: Imparatia Domnului
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
În astfel de materii în nici un caz nu au a își da cu părerea fundamentaliștii și fanaticii ecumeniști.
Sunt doi termeni incompatibili :))

Daca ar fi fost vorba de "datul cu parerea", aceasta discutie nici nu ar fi avut loc. Din pacate insa este exact ceea ce scrie atat arhimandritul cat si tot felul de useri de pe aici, ca daca n-ar fi fost asa, ar fi fost toti ecumenisti :))

Sau poate doriti sa spuneti ca lucrurile stau pe dos si ca atare nu este nici un pacat impotriva credintei ortodoxe si nici a Duhului Sfant sa avem si alte idei decat cele fundamentaliste ortodoxe? Si doriti sa spuneti ca este exact pe dos, ca atare mantuirea se afla si in afara BO in mod absolut obisnuit si nicidecum exceptional? In cazul asta, de ce atata cearta daca asta este ceea ce sustineti?

Deci aveti doua variante: ori admiteti ca am spus corect de la inceput :)) ori sustineti ca am gresit si ca atare sunteti si dvs. ecumenist. Din doua una :)

Cum insa se vede cu ochiul liber ca sunteti fundamentalist, sunteti dvs. cel care a gresit cu aceasta postare. Va roade teribil daca un ecumenist formuleaza si explica altora ceea ce cred fundamentalistii. De ce oare? Sa va spun raspunsul? Pentru dvs. ortodocsii ecumenisti sunt "dusmanii" fundamentalistilor. Si stiti de ce aveti aceasta perceptie despre ei? Pentru ca dvs. sunteti cel care ii dusmaniti pentru simplul motiv ca indraznesc sa aiba alta parere decat fundamentalistii, ca atare va este frica sa nu dispara cumva fundamentalismul din cauza ecumenismului. Asta este frica dvs. iar frica naste intotdeauna dusmanie. Si inca atat de mare, ca nu ati acceptat nici macar faptul ca minunea cu icoana Sfintei Fecioare care a plans cu lacrimi de mir s-a produs in biserica unui preot ecumenist. L-ati numit "preotas" ca si cum dvs. ati fi mai vrednic decat el pentru simplul fapt ca sunteti fundamentalist. Cand o sa va invredniciti dvs. de minuni si mai mari de la Dumnezeu o sa cred ca nu "preotasul" are dreptate ci dvs. Pana atunci insa eu cred roadelor dupa cum m-a invatat Domnul. Roada "preotasului" este o minune in timp ce a dvs. este dusmania cu care va exprimati parerile numind "preotas" pe un preot ortodox ce s-a facut vrednic de o mare minune dumnezeiasca. Si inca in strainatate fiind :)

Si apropos de "preotas", stiti ce m-a surprins? Nimeni dintre cei fundamentalisti de aici nu si-a manifestat dorinta sa scriu ceea ce se vorbeste in clip, in italiana cu traducerea in romana, ca sa poata fi inteles dar si verificat. De ce oare?...

Last edited by Adriana76; 29.09.2011 at 09:21:01.