View Single Post
Vechi 29.09.2011, 21:40:54
FlaviusM FlaviusM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

bin000:

Nu eu trebuie sa aduc dovezi legate de "cangrena" pe care a extirpat-o Dumnezeu. Tu pretinzi asta, asa ca te rog sa-mi spui care sunt dovezile ca toti oamenii din acea perioada trebuiau sa moara, impreuna cu practic toate celelalte vietuitoare.
Speculatiile filozofice despre natura lui Dumnezeu si compatibilitatea lui cu raul sau existenta moralei sunt doar discutii filozofice, nu dovezi.
Chestia pe care o spui legata de Adam si Eva este o confuzie. Mai studiaza putin problema.
Cat de logica si consistenta este ortodoxia ca dogma religioasa nu ma pot pronunta, n-am nici o indoiala ca intr-un anumit fel chiar este.
De ce crezi ca "problema mea impotriva lui Dumnezeu e de natura emotionala nu logica"?

codana

Foarte corect ce ai spus, in stiinta exista divergente, exista nenumarate religii, fiecare cu povestea ei (si dumnezeul/dumnezeii ei). Deci ce anume te face sa crezi fix in Dumnezeul crestin si nu in altii?
Nu dau verdicte si nu pretind sa fie nimeni de acord cu mine, doar imi exprim parerea despre un subiect. E ceva rau in asta?