Citat:
În prealabil postat de fallen
Let it go!
O sa mai fie si alte oportunitati, dar pana atunci tebuie sa mai invatam rabdarea, chibzuinta, si alte asemenea virtuti crestinesti. Esti suparata acum dar o sa-ti treaca. Si pana la urma ce covrigi in coada aveau cainii aia, unde vroiai tu sa te duci?
|
Job mi-am gasit. Dar cel despre care vorbesc era mai bun si era misto:D si colectivul. Deci joburile despre care vorbesc nu sunt ceea ce voim sa fac. Dar din necesitate, m-am reprofilat. Si acela imi permitea sa imi imbunatatesc si niste cunostinte, sau macar sa le folosesc, ca sa nu le uit. Si mi se pareau foarte dezghetati. In fine, "jobul era mai usor de suportat". Am avantaje si la asta, dar ca joburi si privite pe termen lung, sunt diferite, cu toate ca sunt pe acelasi domeniu. Si cred ca m-a socat, ca mi s-au parut "deosebiti" si nu mi-au raspuns. Sau poate ca n-am avut incredere in mine, nu stiu de ce, cu toate ca am vrut sa-i sun cu o zi inainte sa le spun sa se gandeasca la un raspuns, nu i-am sunat. Poate am zis sa nu insist, sau m-am luat dupa altcineva... Adica eram determinata sa-i sun, dar m-am schimbat ca fraiera(poate ca erau banii de cartela.....) M-am gandit si la varianta "cu asa vrut Dumnezeu", dar poate El a vrut sa-mi dea, dar nu m-am chinuit eu sa primesc. Avea un var o expresie:"cade para in gura lui Natafleta, dar Natafleata a uitat sa deschida gura!":))
Rabdarea si chibzuinta-departe de mine.