View Single Post
Vechi 30.09.2011, 10:25:24
io8nut io8nut is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.02.2010
Implicit

In vremea ratacirilor mele am fost la 2 vrajitoare si mi-au spus acelasi lucru :ca am cununiile legate.Adevarul este ca asa si cam era,nu-mi mergea nimic bine ABSOLUT NIMIC,m-au pus ele sa fac diverse lucruri si tot n-am scapat,nu stiam ce fac,nu stiam ca-mi dau sufeltul divolului,am descoperit apoi adevarul si pe Dumenzeu,mi-am schimbat viata si Dumnezeu mi-a scos in cale omul cautat, SOLUTIA salvatoare o spune si parintele Arsenie Boca : "cea mai mare minune este schimbarea vieții " :

"Recomanda tuturor schimbarea vieții, printr-o conștiință creștină precisă și căuta să vadă, la următoarea spovedanie, progresul făcut. Avea o memorie excepțională, recunoscând pe fiecare ce mergea a doua oară sau de mai multe ori și știa ce progres a făcut, dând din nou recomandările știute: rugăciune, post, cercetarea sfintelor biserici în duminici și sărbători, să nu lucreze în zilele de sărbători (mai ales țăranilor liberi), să nu înjure de Dumnezeu, să nu-1 pomenească pe cel rău. Spunea adeseori, că “oamenii caută minuni și pe așa-zișii făcători de minuni, dar cea mai mare minune este schimbarea vieții, după modelul Domnului Iisus Hristos “. (Mărturii despre Părintele Arsenie, Ed. Imago, 2003, p. 49) (Pr. Nicolae Streza)"

Last edited by io8nut; 07.12.2011 at 15:36:59.
Reply With Quote