Subiect: minte ocupata
View Single Post
Vechi 01.10.2011, 10:57:08
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

In primul rand cred ca ar trebui sa fi recunoscatoare Domnului ca in asemenea vremuri de criza ai totusi un job,sunt multe persoane cu scoala si experienta care au fost disponibilizate si care cauta bucuroase oricare alte ocupatii,asa zise josnice de altii.Este important sa supravietuiesti si sa-ti castigi painea pt moment intr-un mod cinstit,legal.
Pun pariu ca daca nu gaseai nimic de lucru in vreo jumatate de an,intrai intr-o depresie sora cu moartea,incat dupa acea jobul la un magazin ti-ar fi parut raiul pe pamant :)
Si totusi cunosc persoane care prefera sa piarda totul si sa traiasca mizerabil daca nu-si gasesc un serviciu pe masura asteptarii lor,decat sa se "degradeze"prin cine stie ce joburi de incepatori.

Cred ca nu este chiar asa de rau la un pet shop,clientela este prietenoasa iar animalele sunt dragute si te fac sa zambesti tot timpul.

De ce spui ca ti-ai ratat cariera?Poti inca cauta acelasi tip de job pe care l-ai avut in trecut;daca unii din aceea bransa te-au refuzat,asta nu inseamna ca te vor refuza toti;important este sa inveti din greselile trecute sa nu le mai repeti la noul loc de munca(cel putin eu asta incerc,desi uneori urmam un anume pattern de erori).

Referitor la intrebarea topicului,incearca sa aduci ceva placut tie la serviciu,ceva ce iubesti;eu de exemplu am grija de flori atunci cand timpul imi permite,asta ma relaxeaza enorm.Apoi aduc cu mine carti(inainte cand nu stapaneam asa de bine lb engleza aduceam carti de exercitii si traduceam).
De ce nu un acatist sau o carte de rugaciuni de buzunar?Ti-ar relaxa mintea si nervii deopotriva.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote