View Single Post
Vechi 02.10.2011, 07:08:42
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Apropo, Dumnezeu a promis parca in Biblie ca da insutit la milostenie. Am scris acest mesaj ca vad ca multi se plang necajiti si nu stiu cum sa iasa la capat cu banii. Deci asa cum primavara taranul seamana ogorul si asteapta apoi sa-i vina recolta si ca bobul de grau pus in pamant sa-i dea insutit, asa si oraseanul sa semene primavara milostenia ca sa ia din recolta data insutit de Dumnezeu tot anul. Daca Dumnezeu ar fi crezut ca rasplata e negativa sau asteptarea rasplatei e negativa poate ca nu ar fi spus ca da insutit celor ce dau milostenie. Desigur ca Dumnezeu rasplateste si in rai si pe Pamant. Cand dai ceva roaga-te sa fii rasplatit si in rai si pe Pamant .

Stie cineva unde e versul in care se spune ca Dumnezeu da insutit?

Deci asa cum am zis incepe cu 20 de lei. apoi scrie pe hartie cat ai facut luna asta si de luna viitoare , tot ce faci in plus, pentru fiecare 10 lei in plus fata de venitul pe luna asta, unul da-l inapoi la saraci. Cei peste 2000 de lei pentru cei 20 nu vin dintr-o data, vin pe rand in mai multe luni si mai ales cand ai nevoie.

Insutit nu insseamna neaparat 100 inseamna poate mai mult.

Daca unii au ajuns la a da fara a astepta rasplata, frumos din partea lor.

Da, desigur bogatia pe lumea cealalata este de dorit si trebuie amintit celor ce nu sunt crestini ortodocsi sa se roage lui Dumnezeu sa fie bogati si pe lumea cealalata caci unele religii ii fac pe unii oameni foarte saraci dupa moarte.

Dintr-un articol de pe crestin ortodox:
Ei nu stiu ca: Cine da,lui isi da! Cine da milostenie imprumuta pe Dumnezeu iar Bunul Dumnezeu ii da insutit si aici in lumea aceasta si in lumea cea vesnica.

Uita-te la oamenii la care le merge bine si vezi cata milostenie fac.

Daca dai sa nu te intereseze ce se intampla cu ce dai. Era un batran sarac si a data cojocul lui la un sarac ce l-a vandut si cine stie ce a facujt cu banii iar batranul s-a suparat. Pana i-a aparut IIsus in vis imbracat cu cojocul lui si l-a intrebat pentru ce e suparat ca IIsus i-a primit cojocul.

Daca nu ai ce-ti trebuie,nu poti sa-ti permiti sa nu depui bani la Dumnezeu care da inapoi insutit.

Last edited by spre_rasarit; 02.10.2011 at 07:21:50.
Reply With Quote