Citat:
În prealabil postat de fallen
Ba te lasa sa faci tot ce vrei, inclusiv prostiile. Ce bine ar fi daca te-ar opri! Dar nu opreste pe nimeni sa faca nimic. Cel mult, te fereste pe tine de actiunile lor rauvoitoare.
Iar ce patesc ceilalti (care-ti fac rau), nu e treaba noastra. Daca totusi vrei ca anumite persoane sa nu-ti faca rau, poti sa te rogi pentru ele. Ia aminte insa ca "nu toti cei care te baga in .... iti fac rau si nici cei care te scot nu iti fac neaparat bine".
|
Merci pentru sfat. Ba chiar cred ca Dumnezeu poate opri pe cineva sa-ti faca rau sau ii poate permite. Exemplu: am vazut cu ochii mei cand cineva a vrut sa-mi faca ceva, si a fost oprit de o alta persoana, care nu ma cunostea, nu-si daduse seama de intentiile celelalte persoane, si a facut-o pur si simplu. :) Nu pot descrie sentimentul. :D
Asa cum stiu ca orice mi-ar face ceva rau, n-ar putea sa mi-l faca, daca nu l-ar lasa Dumnezeu.
Si la fel cu lucrurile bune.
Sau, cunosc un caz, nu mai stiu exact sursa, ca o fata vorbise cu un barbat, si credea ca se casatoresc si au stabilit ca el sa vina in tara.(Nu stiu daca fata s-a rugat pentru el....) Si el cand a treaca granita, si-a rupt piciorul si n-a mai ajuns la ea. Dupa i-a spus ca era casatorit si ca se ducea la ea din alte motive, si a considerat accidentul semn de la Dumnezeu.