View Single Post
Vechi 02.10.2011, 16:13:27
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
draga mea sa nu patim ca in povestea "Petrica si lupul". Cine ne garanteaza ca pecetluirea sa va face cu cipuri? Doar Dumnezeu stie in ce anume consta acesta pecetluire. Noi acum speculam. Poate ca acesta pecetluire va avea loc peste 100, 200 sau 300 de ani si nu cu cipuri ci cu o noua tehnologie mult mai avansata. Noi nu putem stii.Si eu primesc salariul la Banca Transulvania si folosesc un card cu cip. Asta insemna o cadere din partea mea? De la un pasaport sau card bancar cu cip la un cip implantat e o mare diferenta. Numai o persoana cu 2 neuroni ar fi de acord sa accepte sa i se implanteze un cip in corpul sau. Deja mercenarii din legiunea straina franceza au cipuri implntate pentru a le creste adrenalina dar asta nu insemna ca s-au lepadat de Hristos. Implantarea lor cu cipuri nu au nici o legatura cu religia.Doamne ajuta!
Acum multi au carduri bancare. Deja se pune problema comasarii mai multor documente in unul singur. Continand multe informatii, documentul respectiv devine pretios si de neinlocuit. Se poate pierde insa! (Imagineaza-ti sa ai un cartonas pe care ai si banii, si asigurarea medicala si abonamentele de transport etc. )

Astfel oamenii pot fi santajati sau convinsi sa accepte cipul implantat. Unde? Pe mana dreapta sau pe frunte! (Ca in textul Apocalipsei!) Mai conteaza cum te numesti? Nu! CNP iti este suficient pentru a fi identificat. Se bazeaza aceasta tehnologie pe 666? Da. Spune textul Apocalipsei sa nu ne insemnam cu 666? Da.

Daca stergi cele trei perechi de bare de la orice produs, aparatul de taxare nu mai decodifica informatia. Sa nu ne amagim. Traim vremuri apocaliptice si e bine sa deschidem ochii. Banii de la serviciu poti solicita sa ti-i puna intr-un cont bancar fara sa dai prea multe explicatii. Te duci la banca si ti-i ridici lunar. Astfel te obisnuiesti treptat mai putin dependent de Sistem.

Se mai spune in textul Apocalipsei ca nu vom putea nici sa cumparam, nici sa vindem daca nu vom avea pecetea. Fara multe speculatii se observa ca un microcip implantat care permite accesul la contul bancar indeplineste perfect acest rol. Daca se retrage numerarul de pe piata si n-ai cip, mori de foame!
Reply With Quote