View Single Post
Vechi 03.10.2011, 12:22:49
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Bineinteles ca sunt o povara, sunt o piatra de moara pe care parintii o poarta in spate. Asta e realitatea. Ca unii aleg cu placere sa care asa ceva in spinare e cu totul si cu totul alta poveste.

Eu sunt de parere ca doi oameni se pot uni fara o hartie care sa ateste acest lucru. Nu am o parere proasta despre vreun sex, ci despre casatorie ca institutie. Aduce, in opinia mea, doar neajunsuri. Dar asta n-are legatura cu discutia de fata.

Serios? Da' cine esti tu, Judge Dredd?

Temeiul unei familii crestine, probabil. Eu nu sunt crestin si nu vreau sa ma inmultesc. Vreau, de fapt, sa-mi satisfac cat mai multe pofte cu putinta in viata asta. Si nimic nu ma poate opri, pentru ca sunt stapan pe trupul meu si pe mintea mea.
Eu iti doresc sa-ti implinesti toate poftele....
Casatoria nu e o institutie poate doar dupa parerea ta. Sau tu consideri un act pe care scrie certificat de casatorie o institutie?
Cand doi oameni se iubesc si au sentimente unul fata de celalalt ce ti se pare anormal ca ei sa se casatoreasca?
Ma intreb si eu oare cum se poate trai pe lumea asta gandindu-te doar la tine. Sa nu-ti pese de nimeni din jurul tau si sa faci totul doar pentru a-ti atinge dorintele personale.
Un om care e asa in interior e gol. Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea oameni.
Stapan pe trupul si mintea ta??? Ce gluma buna....
Ia intra mata' intr-un spital si spune-le bolnavilor de acolo sa se autosugestioneze ca sa plece boala din trupul lor. Ca doar de ei depinde sa fie sanatosi nu?
Reply With Quote