View Single Post
Vechi 03.10.2011, 12:53:50
STEFAN2206 STEFAN2206 is offline
Banned

Data înregistrării: 08.09.2011
Religia: Catolic
Implicit

IMI CER SCUZE DOMNULUI CATALIN2 SI DOMNULUI STEFAN FLORIN DACA AM GRESIT CU CEVA EU AM INTRAT PE ACEST FORUM SA VAD MAI MULTE PUNCTE DE VEDERE ALE CRESTINILOR INDIFERENT DE BISERICA , NU CA SA MA CERT CU CINEVA ,SAU CA SA INVRAJBESC O BISERICA CONTRA ALTEIA, AM CAUTAT ADEVARUL SI MI-AM DAT SEAMA CA SINGURUL ADEVAR ESTE IN EVANGHELII , EVANGHELIA NE INVATA PURUL SI UNICUL ADEVAR NU NE DA DREPTUL NIMANUI S-O RASTALMACIM,DE ACEEA VA PUN 2 INTREBARI

CATE BISERICI RESPECTA EVANGHELIA ASA CUM ESTE SCRISA EA?
“Mergeți în toată lumea și predicați Evanghelia la toată făptura.”NU A ZIS DUPA BUNUL PLAC AL FIECARUIA.

DACA ISUS S-AR NASTE ACUM SAU AR VENI NU SA NE JUDECE CI SA NE INVETE CREDINTA IN DUMNEZEU ASA CUM A FACUT-O ACUM 2000 ANI ,DIN CE BISERICA AR TREBUI SA FIE CA SA CREDETI IN EL.?

NU VREAU RASPUNSURI PE FORUM PENTRUCA VETI RASPUNDE CU SUBIECTIVISM SAU IARASI VETI SPUNE PARINTI BISERICI AU SPUS SAU AU FACUT ,SAU ISTORIA SPUNE ,SAU SUNTEM ROMÂNI SI TREBUIE…..,CAUTATI RASPUNSUL IN INIMA SI SUFLETUL VOSTRU DE CRESTIN

Citire din Evanghelia Domnului nostru Isus Cristos după sfântul Matei 21,33-43
În acel timp, Isus a spus mai-marilor preoților și fariseilor: "Ascultați această parabolă: Un om a plantat o vie, a înconjurat-o cu un gard, a săpat în ea un teasc și a ridicat un turn de pază, apoi a dat-o în arendă unor viticultori și a plecat într-o călătorie. Când a sosit timpul culesului, și-a trimis slujitorii la viticultori, ca să-și ridice roadele. Dar viticultorii au pus mâna pe slujitori și pe unul l-au bătut, pe altul l-au ucis, după un al treilea au aruncat cu pietre. Atunci a trimis alți slujitori, mai mulți decât prima dată, dar și cu aceștia s-au purtat la fel. În cele din urmă l-a trimis pe fiul său, zicându-și: «Pe fiul meu îl vor respecta». Dar viticultorii, când l-au văzut pe fiul stăpânului, au spus între ei: «Acesta este moștenitorul; haideți să-l ucidem și să luăm noi în stăpânire moștenirea lui». Au pus deci mâna pe el, l-au îmbrâncit afară din vie și l-au ucis. Ei bine, când va veni stăpânul viei, ce le va face acestor viticultori?" Ei îi răspund: "Ca pe niște răi ce sunt îi va ucide fără milă, iar via o va arenda altor viticultori, care îi vor da recolta la timpul cuvenit". Isus le zice: "Nu ați citit niciodată în Scripturi: «Piatra pe care au aruncat-o zidarii a ajuns în capul unghiului. Domnul a făcut acest lucru și este minunat în ochii noștri?». De aceea vă spun: împărăția lui Dumnezeu va fi luată de la voi și va fi dată unui popor, care o va face să aducă roade".
Citire din Scrisoarea sfântului apostol Paul către Filipeni 4,6-9
Fraților, nu vă lăsați tulburați de nici o grijă, dar în orice împrejurare arătați lui Dumnezeu trebuințele voastre prin rugăciuni, prin cereri și aduceri de mulțumire. Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice închipuire, va păzi inimile și cugetele voastre în Isus Cristos. În sfârșit, fraților, îndreptați-vă gândul și cugetul la tot ceea ce este adevărat și vrednic de cinste, la tot ceea ce este drept și curat, la tot ceea ce este vrednic de iubire și cu faimă bună, la tot ceea ce este virtute și vrednic de laudă. Ceea ce ați învățat și ați primit, ceea ce ați văzut și auzit de la mine, acelea să le faceți. Și Dumnezeul păcii va fi cu voi.

HAI SA FACEM VIA SA RODEASCA .
Reply With Quote