View Single Post
Vechi 04.10.2011, 09:18:34
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caty_deea Vezi mesajul
Am o intrebare pt cititorii acestui topic
Esti partas la avort daca asisti fara sa vrei la un avort?
nu cred ... adica uite sunt asistenti care trebuie sa ajute doctorii care fac avorturile pentru ca asta e meseria lor de asistenti. dar poate ei sunt total impotriva acestui "ritual". oricum daca femeia este hotarata pentru asa ceva, nu e nimeni vinovat. poate doar doctorul. oare exista medici ginecologi care sa se ocupe de femeie, de sarcini, de nasteri fie naturale fie prin cezariana, dar care sa refuze cu desavarsire sa faca avorturi ? ma indoiesc ... eu zic ca si doctorii sunt vinovati de atatea avorturi in romania ... ca daca doctorii ar avea interzis prin lege sa faca avorturi, si bineinteles legea s-ar respecta, poate doar exceptand cazurile grave de sarcini oprite in evolutie sau extrauterine, nu ar mai exista atatea avorturi ... asa cum la fel de vinovati sunt si barbatii care se duc la fetele de pe strada ... daca nu s-ar duce barbatii la ele, nu ar mai exista nici femeile care practica cea mai veche meserie din lume. si tot asa ...

mai consider ca vinovat de avort se face si cel care permite acest lucru, sau indemna la asta.
Reply With Quote