Subiect: botezul
View Single Post
Vechi 27.08.2007, 15:02:22
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Citat:
În prealabil postat de albinuta
Citat:
În prealabil postat de ancah
Mirela, am auzit o predica pe tema asta si parca se spunea acolo, ca botezul nu se repeta, caci copilul sau persoana a primit Duhul Sfant, fiind vorba de botezul la catolici. Botezul de la protestanti, prin lipsa Tainelor, e cu totul altceva si difera total de cel ortodox. Dar poate ne lamureste cineva, care e mai in masura ca mine.
ce taine au catolicii?te indepartezi de biserica mama-scumpa noastra ortodoxie ca sa dai dreptate catolicilor!?ei sunt afurisiti de sfintii parinti?!
si inca ceva..un proverb destul de adevarat:spune-mi cu cine te iei ca sa iti spun cine esti...:(
E vorba de o predica a IPS Serafim Joanta. Presupun ca un mitropolit stie despre ce vorbeste, nu? Eu nu ma indepartez de BO, caci nu am de ce, dar stiu ca BO a anulat anatema impotriva BC si o considera biserica sora.
Despre tainele catolicilor poti citi pe site-ul catolic. Pe mine ma preocupa numai tainele ortodoxe.
Dar ce ai vrut sa zici cu proverbul? Il cunosc, dar nu vad legatura.
adica vrei sa spui ca BO considera sora BCatolica? Nu imi vine sa cred, cum potzi sa argumentezi? Stiam ca surori sunt doar Bisericile Ortodoxe autocefale... Te rog sa-mi spui shi mie cum suna anularea anatemei respective shi de unde shti...
Reply With Quote