Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Este parerea dumneavoastra care pe mine nu ma intereseaza. Va face aceasta parere/atitudine sa fiti mai bun, sau mai iubitor? Nu. Va foloseste la ceva? Daca da, sa fiti sanatos. Nu am sa ma bat cu dumneavoastra in argumente, pentru ca nu le posed. Traditia spune asta, inclusiv sfintii parinti, iar pina cind sfintul parinte papa nu va spune altceva, eu voi crede acelasi lucru. Comparind traditia bisericii si spusele sfintilor parinti cu parerea dumneavoastra sau a nu stiu cui, evident ca nu voi adera la parerea dumneavoastra sau a nu stiu cui ci voi alege ceea ce spune Traditia intarita de Biserica.
|
Nu ma intereseaza ce credeti dvs, insa afirmatiile pe care le faceti ar trebui sa le argumentati. Daca sustineti ca Petru a fost ingropat la roma atunci aduceti niste argumente, dar din postarea dvs vad ca nici macar nu posedati acele argumente si atunci va intreb de ce intrati in polemica?
Dar mai am o intrebare, daca sa presupunem ca urmatorul papa va recunoaste ca Petru nu a fost ingropat la roma ce faceti?Ii credeti pe cei dinainte sau va asociati pozitiei noului papa? Ca din afirmatiile dvs inteleg ca doar papa va poate convinge sa va schimbati optica vizavi de acest subiect.