View Single Post
Vechi 04.10.2011, 13:37:59
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ludovic Vezi mesajul
Nu ma intereseaza ce credeti dvs, insa afirmatiile pe care le faceti ar trebui sa le argumentati. Daca sustineti ca Petru a fost ingropat la roma atunci aduceti niste argumente, dar din postarea dvs vad ca nici macar nu posedati acele argumente si atunci va intreb de ce intrati in polemica?
Dar mai am o intrebare, daca sa presupunem ca urmatorul papa va recunoaste ca Petru nu a fost ingropat la roma ce faceti?Ii credeti pe cei dinainte sau va asociati pozitiei noului papa? Ca din afirmatiile dvs inteleg ca doar papa va poate convinge sa va schimbati optica vizavi de acest subiect.
Argumetele mele se bazeaza pe traditia bisericii si pe cele afirmate oficial de biserica.
In al doile rind nici dumneavoastra nu ati adus argumente stiintifice. Ati adus niste supoziti (mai ales cele din Biblie care nu arata deloc ceea ce sustineti dumneavoastra). Vilva asupra acestui subiect este asemanatoare cu vilva care s-a facut cind s-a lansat "codul lui Da Vinci, sau cu vilva care s-a facut cind unii cica au descoperit mormintul Lui Isus,iar asta ar fi fost o dovada ca Domnul nostru e simplu om si nu Dumnezeu.
In al treilea rind, primatul petrin nu se bazeaza NUMAI pe faptul ca mormintul sfintului Petru se afla la Vatican, iar pe dumneavoastra, ca protestant, nu stiu de ce va intereseaza acest aspect. Primatul petrin a existat de la inceputurile crestinismului si continua pina azi asa cum atesta multe documente, fie provenite din orient fie provenite din occident.

Si in ultimul rind: evident, daca miine Biserica Catolica va afirma ca mormintul sfintului Petru nu se afla la Vatican o voi crede si imi voi continua viata.
Sa va dau citeva exemple: pina prin anii 80 toata lumea folosea masiv in agricultura ingrasamintele, pesticidele si ierbicidele, fiind considerate bune, acum nu mai sint bune. Daca folosirea aspartanului ca indulcitor a fost condiderata o mare descoperire, dupa niste ani s-a constat ca de fapt reprezinta un mare pericol pentru sanatate. Iar exemple din acestea sint nenumarate. Singurele lucruri asupra carora Biserica Catolica nu are voie sa greseasca sint cele referitoare la mintuire. Unde se afla mormintul sfintului Petru nu are nici o legatura cu mintuirea mea. De-a lungul istoriei multi au afirmat acest lucru, inclusiv sfinti ortodocsi, iar acestia nu aveau nici un interes sa afirme altceva decit ceea ce credeau. Daca sfintul parinte Papa este de rea credinta, va da socoteala DOmnului. Dar noi speram si avem incredere ca rugaciunile noastre il ajuta sa nu greseasca.

Last edited by nutucutu; 04.10.2011 at 13:45:04.
Reply With Quote