View Single Post
Vechi 05.10.2011, 09:18:01
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Haios, dacă nu ar fi mincinos. Dar la ce altceva decât la gogoși și măsluiala adevărului să ne așteptăm de la un protestant ? Va să zică, dacă statutul "bisericii evanghelice luterane" ne transmite oficial că aceia sunt preoți și acelea sunt sacramente, înseamnă că sunt preoți și sacramente !
Dom' doctor, aveti probleme serioase. Cand este vorba despre protestanti sau neo-protestanti vi se pune o pata mare pe creier. Pe Martin Luther il comparati cu Core, pe Moise il clasificati ca facand parte din "preotia sacerdotala", pe mine ma faceti mincinos desi am dat un link cu un document oficial, aprobat de guvernul Romaniei si publicat in monitorul oficial. Cititi "Statutul Bisericii Evanghelice-Lutherane din România", document oficial, aici: http://www.culte.ro/DocumenteHtml.aspx?id=1734. Gasiti "statutul" in josul paginii. Cititi, in special art. 23, si apoi va astept sa va cereti scuze (cum trebuia sa faceti de mai multe ori - aveti si ceva restante).

P.S. Nu ma intereseaza parerea dvs. despre ce considerati a fi preot sau a fi sacramente.

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Știți că în România există monarhie ? Vreți să caut statutul casei regale al lui King Cioabă, încoronat en titre ?
Da. Cautati. Dar vreau un document oficial, aprobat de guvernul Romaniei (asa cum am dat eu).
Reply With Quote