View Single Post
Vechi 06.10.2011, 12:21:39
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Tot articolul este plin de insinuari mincinoase (stil caracteristic autorului).
Pentru tine sunt mincionase, pentru ca ai citit doar biografii romantate si false ale lui Luther. E normal, doar n-o sa scrie tot adevarul din moment ce e un reper pentru protestanti. Si cei din MISA stiu doar "adevarul" despre Bivolaru.
Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
"Conform acestei secte, toate denominatiunile crestine sunt stăpânite de diavol iar preotii sunt slujitorii acestuia ... Dusmănia pe care o nutresc fată de ceilalti crestini este grăitoare pentru fanatismul lor."

In "Manualul Doctrinelor Bibliece AZS" scrie cu totul altceva, referitor la atitudinea adventistilor de ziua a saptea, fata de credinciosii din alte confesiuni:

"Adventistii de ziua a saptea nu sustin ca ei ar fi singurii credinciosi sinceri de pe pamant. Cred ca Dumnezeu mai are si alte oi, pe care le recunoaste ca apartinand de poporul Sau, suflete sincere, carora li se adreseaza solia din Apocalipsa 18:4..." (Manualul Doctrinelor Biblice AZS - cap. biserica ramasitei - pag. 171.
Da, mi-am dat seama, cum spuneam si in precedentul mesaj, cartea e mincinoasa pentru ca spune ce nu ne place noua.
E total diferit ce spune in carte cu ce spune in Manualul doctrinelor. In manualul vostru spune ca pe pamant mai sunt si alte suflete sincere, credinciosi.
In carte spune ce probabil spune si AZS, se refera la biserici si preoti. Nu la credinciosi. Stiu ca si la mormoni era aceeasi conceptie, chiar eu am citit-o cu ochii mei in cartile lor, vorbeau despre alte biserici.
Poate acum unii adventisti sunt mai ecumenisti, mai ales in Romania e greu sa spui ca sunteti singurul cult, nimeni n-ar mai veni la adventisti, face parte si din pacalirea oamenilor si strategia de prozelitism.
Toti neoprotestantii spun la inceput ceva ecumenist, ca sa atraga. Te-ai gandit ca poate te-au pacalit si pe tine?
Reply With Quote