View Single Post
Vechi 07.10.2011, 13:51:28
simona_fidela simona_fidela is offline
Banned

Data înregistrării: 14.07.2010
Locație: Guildford
Religia: Ortodox
Implicit

Cam incalcit formulate intrebarile. Parintii mei au divortat cand eu aveam ceva mai putin de un an si s-au recasatorit amandoi dupa ceva ani. Faptul ca ei vor sa trec prin mai multe experiente (sexuale) inainte de casatorie nu m-a influentat si pe mine sa gandesc asa, insa ma deranjeaza cand o tot aud pe maica-mea sustinandu-si punctul de vedere si in plus zicand ca nu e asa important sa mergi la biserica fix cand e Sfanta Liturghie, ca Dumnezeu oricum te vede cand te rogi si te aude. Pentru mine Sfanta Liturghie chiar conteaza si ma supara cand vad cum incearca ea sa ma indeparteze de religia ortodoxa.
Citat:
În prealabil postat de skicolour Vezi mesajul
As dori, desi este putin cam off topic, sa discutam atunci si despre aceasta influenta a parintilor asupra aspirantului la o casatorie pe placul lui Dumnezeu. In ce masura poate inflenta acest aspect decizia partenerului/partenerei ?
Care sunt conditiile care ar trebui indeplinte de familia aspirantului pentru ca el/ea, sa zicem, sa aibe sanse de casatorie cu un om ce urmeaza lui Hristos ? Daca parintii sunt, sa spunem, divortati si mai putin credinciosi, reprezinta vreun risc pentru cel/cea ce alege casatoria cu un copil provenit dintr-o astfel de familie, desi acesta (copilul) deocamdata a fost singurul adus la credinta prin mila Domnului ?

Subiect e larg...si probabil, as mai avea destule intrebari, insa acestea mi-au venit in minte pentru moment.
Reply With Quote