View Single Post
Vechi 07.10.2011, 16:52:53
culianul culianul is offline
Member

Data înregistrării: 20.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simona_fidela Vezi mesajul
Va contraziceti. Pe de o parte spuneti ca ,,proba sexului e stupida din simplul motiv ca fecioria pana la casatorie are un rol fantastic'', iar pe de alta ca ,,nu sexul de proba tre facut, ci convietuirea de proba''. Convietuirea de proba(sau concubinajul) implica oricum si sex, deci cum te mai casatoresti in curatie trupeasca odata ce ai aflat ce e ala sex?

Si totusi ce vreti sa spuneti prin asta:,,Si in final, daca cumva nu gasesti pe nimeni si ajungi cumva la 30-35 de ani, si totusi vrei pe cineva, te anunt cu regret ca devine muult mai greu sa gasesti pe cineva. Nu vei avea pe nimeni, dar esti fecioara, sau ma rog, ai himenul intact.''??
Ca totusi ar trebui scapat de virginitate, chiar daca nu esti casatorit ca sa nu ajungi la 30-35 de ani virgin, ca ar fi un lucru teribil de oribil? Desi tot dvs. ziceti ,,nu iti vinde trupul pe himere''. Adica ideea dvs. e totusi ,,fata, gaseste-ti un barbat care sa te iubeasca si culca-te cu el inainte de casatorie daca vrei sa-ti fie bine''? Da, stiu ca viata de zi cu zi alaturi de un om nu e ca plimbarile prin parc sau iesirile la film. Dar asta nu inseamna ca m-as culca rapid cu primul care mi-ar da impresia ca ma iubeste si care de fapt poate ar dori doar sa-si bata joc de mine.(se stie ca unii sunt maestri la a purta masti de oameni cumsecade si seriosi, iar in realitate sa fie niste escroci)
Commentul meu a fost mai mult sau mai putin pamfletar, pentru ca am gandit cumva in stilul habotnic in care gandeste lumea.

E asa pentru ca am multe prietene care au aplicat aceeasi politica: no sex before marriage, si au ramas singure, desi sunt foarte frumoase, inteligente. Acum au 35 de ani, doar cu divortati sau d-astia pe care nu i-a vrut nimeni cand era vremea, ceea ce iar nu e ideal

O alta cunostinta a incercat la fel, dar la 29 de ani a hotarat ca nu mai vrea sa fie singura, si se pare ca Dumnezeu i-a dat: sotz minunat (desi s-au sexuit inainte de cununie), acum au 2 copii, sunt fericiti, evlaviosi (nu habotnici).

Ce sa zic, lumea este foarte cruda, si da, sunt multe sanse sa ramana singura o fata care alege fecioria. Mai ales daca e "in lume", cu job normal, cu viata normala.

Legat de testul de convietuire, daca accepta sa nu faca sex cu tine pana la cununie, accepta sa locuiasca cu tine pana la cununie.
Reply With Quote