View Single Post
Vechi 07.10.2011, 20:29:18
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Credinta nu e descriminatorie.Sa ne intelegem.E bine ptr un om, care traieste in pacat sa se trezeasca, sa inceapa sa vada ca greseste si sa incerce sa se indrepte pas cu pas.Dar de aici pana la a tine anumite randuieli , ex postu, cu o strictete exagerata dar a nu parasi desfranarea, sau clevetirea aproapelui si a trai cu constiinta ca esti un bun crestin e o mare inselare.Indemnul meu era spre iesirea din inselare, spre a ridica garda.
Teoretic avem o"n"sanse de a ne salva sufletul pe perioada vietii noastre;faptul ca intalnesti azi un pacatos si afli despre viciul lui nu-ti garanteaza ca se va afla si in anul urmator in aceeasi ipostaza-oamenii evolueaza,situatiile se schimba,Dumnezeu lucreaza prin harul Sau neincetat in constiinta noastra.

Sa-ti dau un exemplu concludent : o scurta perioada am avut drept colega de banca prin clasa a 11-a o fata,care ulterior am aflat ca-mi era si vecina;bineinteles ca ne-am imprietenit chiar daca interesele noastre erau cam diametral opuse.
In fine,dupa un an ne-am despartit deoarece ea s-a mutat la un alt liceu si in timp relatia s-a racit deoarece noile ei interese ei au facut-o sa se distanteze de ceilalti(interese,adica prostitutie).
Dupa alti ani,am vazut-o la biserica din cartier...
Dupa alti ani,am vazut-o total schimbata,transformata din vampa de odinioara intr-o femeie crestina- o femeie a timpurilor noastre,in buricul Bucurestiul care purta batic pe cap si fuste lungi,lungi-am realizat atunci ce revolutie trebuie sa se fi petrecut in acest suflet.
Am aflat ca s-a casatorit cu un crestin,are copii si desigur isi traieste viata dupa valori crestine.
Si acum scriind aceste randuri imi dau lacrimile pt succesul povestii ei si o imbratisez virtual cu drag!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote