Buna seara
Dupa o perioada de timp indelungata am intrat sa va mai spun despre noi ,imi pare rau ca nu am mai intrat insa aici nu mai avem internet si intram cum si de unde gasim sa intram ,va multumesc celor care au avut incredere in noi si sau si rugat pentru noi ,imi pare rau ca nu ati avut incredere in noi unii oameni care erau sufletul nostru ,si acum nu mai aveti incredere in noi ma doare sufletul pentru ca nu neati crezut si ati aruncat cu pietre in noi vreau doar sa va spun ca multe greutati am intampinat si aici ca la inceput de drum si am avut rabdare peste unele am trecut peste altele nu insa am avut si copii infectati cu apa infectatya din fantana nefiind curatata dupa inundatie si nu am stiut ca se imbolnavesc si sau imbolnavit cu cristi acum insa mai trag greul este inca in refacere are cu stomacelul probleme incet incet am reusit cat de cat si am luat cel putin cat am putut rog din inima celor care neau fost alaturi putrini care sunt sa ne ajute pentru iarna macar o caruta de lemne tona de lemne este 240 de lei am avut ieri ceva bani dar iam luat lui cristi un tratament cu calciu si vitamine ,va rog din inima sa am caldura la copilasii mei ajutatima cu o tona de lemne daca doriti sa ma ajutati aveti copii si stiti ce inseamna ca copiilor trebuie sa le dam ce are nevoie ajutatima va multumesc din suflet oamenilor cu suflet mare care nu neau uitat si poate ne vor ajuta sa ne luam lemnele sa incalzim pe iarna copii este Bucevschi Iuliana strada transilvania numarul 11 ,judet botosani localitatea dorohoi ,va multumesc din suflet bunul Dumnezeu sa va rasplateasca Doamne ajuta la toata lumea ,sarut mana,
|