View Single Post
Vechi 09.10.2011, 17:00:00
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Ce se intampla, de fapt,e ca tarile europene au pierdut coloniile din toata lumea pe spinarea caror amarati,acesti inselati de draci,adica popoarele europene si SUA,traiau in mare belsug material si acum a mai scazut oleaca belsugul scazand si exploatarea acelor popoare.
Nu ca nu ar mai fi exploatate acele tari,sunt exploatate mai putin.
China si Japonia si Taiwan produc pe preturi de nimic tehnica inalta,de foarte buna calitate,muncitorii lor,inginerii lor,sunt platiti prost etc.
Apoi China si alte tari din Asia producc haine,mancare etc de buna calitate tot pe preturi de nimic etc.

Mai toti europeni,cu exceptia catorva popoare sunt un grup de neamuri care au devenit inselati de draci si cred ca ei trebuie sa stea sa trandaveasca sa aibe "drepturi" adica sa fie mai cu motz ca restul popoarelor pamanatului.
Cateva popoare din Europa nu au facut asa (romanii,cu o exceptie,adica al doilea razboi mondial,bulgarii,sarbii,tarile baltice,cehia,slovacia si or mai fi cateva) adica sa mearga sa ia pamanturile altora,sa inrobeasca alte popoare.
Grecii impreuna cu unii romani,au cucerit pe vremea Imperiului bizantin,alte popoare.
Te ia rasul cand vezi cum inseala dracii pe unii greci sa se planga ca o duc rau,cand la dansii salariul minim pe economie e vreo 600 de euro sau mai mult,ajutorul social si acela e bun (din cat am inteles,500 de euro pe luna),in Romania e vreo 170 ron net.

Last edited by mihailt; 09.10.2011 at 17:08:08.
Reply With Quote