Citat:
Īn prealabil postat de penticostalul
Hai sa vedem cateva variante:
1. Stratagema feminina
Veche de cand lumea: tipesa incearca sa te atraga in mrejele ei si refuza anumite cerinte ale tale pentru a te provoca sa o doresti mai mult. Daca este asa se pare ca a si reusit de moment ce intrebi disperat pe forumuri ce si cum sa faci pentru a-i intra in gratii...:)
2. Teama de anturaj
Te place dar nu vrea sa iasa cu tine pentru ca-i este frica "sa nu o vada fratii". Dupa cum scriam mai sus, penticostalii (in general) sunt departe de a considera ca e totuna daca o fata de-a lor se marita cu un penticostal sau cu un ortodox. Daca ea este vazuta de cineva din biserica ei ca a iesit cu tine la un suc, va fi instant catalogata drept una care "vorbeste cu un necredincios".
3. Mustrarile de constiinta
Te place dar constiinta o mustra. Isi da seama ca greseste vorbind cu tine. Probabil ca si nici ea nu te considera a fi un credincios si se invinovateste ca nu te respinge mai categoric. Se pacaleste singura spunandu-si: nu e prietenul meu, nu am iesit cu el nicaieri.
Sugestii: daca nu ai de gand sa te pocaiesti, las-o in pace. Iti complici viata. Gandeste-te ca in permanenta va fi o despartire intre voi. Casatoria implica o unire in toate etajele personalitatii voastre: la nivelul trupului, sufletului si duhului. In ceea ce priveste duhul, ea are anumite preferinte: citirea Bibliei, rugaciunea, mersul regulat la biserica... Chiar daca acum, datorita atractiei fizice voi veti considera ca va potriviti si este bine sa va casatoriti, peste 10 ani, cand probabil vor aparea si copii, diferentele spirituale dintre voi va afecta si apropierea sufleteasca dintre voi si apoi si pe cea fizica.
|
una rece una calda,imi place,ce sfaturi ii dai in a doua postare insa in prima postare e doar....varza.
ar fi bine sa ia aminte si rafael,care nu le are deloc cu credinta ortodoxa,si acum il conduce: ferbinteala singelui si talpile ce il ard dupa maritis.are doua variante:1]sa devina un slugoi penticostal2]sau lasoooo,are o viata restrictionata,iti vei pierde neamul si prietenii.