nedumerire ...
Buna ziua ...
Sunt o biata pacatoasa care va "citeste" de peste un an ,aproape toate discutiile ....
Ceea ce m i se pare incredibil insa , este ca unii dintre dvs. "uita" un singur lucru : fiecare dintre noi raspundem pentru faptele noastre indiferent ca ele plac sau nu semenilor nostri.
Daca intru si citesc aici o fac tocmai pentru a invata ceva ...nu pentru a fi "certata" , nu pentru a spune X sa Y ca habar nu am de nimic.....
Faceti exact ceea ce nu trebuie : judecati . Nu cred ca aveti acest drept .
De aceea nici nu vreau si nici nu am vrut sa mi exprim parerea sincera in nici un topic ...pentru ca din pacate , la noi in tara daca nu esti cu majoritatea ...esti facut "praf"...
La noi nu conteaza decat sa spui ceea ce vor ceilalti sa auda sau...mai bine sa taci...
Imi plac copiii mai mult decat orice pe lumea asta , ii consider minuni insa .... Dumnezeu stie cel mai bine ce se intampla cu sufletul meu....in mintea mea ...si nu cred ca este nimeni in masura sa dea aici verdicte de genul "prea multe femei care au sterilet si folosesc pilule se impartasesc fara nici o opreliste" ....cred ca e doar problema personala a acelor femei....
Scuze pentru deranj.......
|