View Single Post
Vechi 11.10.2011, 14:39:42
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Exista pe net pdf cu aceasta carte "Cuvinte catre cei ce vor sa se mantuiasca" si cu Pelerinul rus? Poti te rog sa dai link-uri? As vrea sa le am pe amandoua in format pdf. Oricum, de "Cuvinte catre cei ce vor sa se mantuiasca" nu am auzit pina acum si as vrea sa o citesc (macar la asta daca poti da link).
Desi sunt sigur ca ai o mult mai mare indemanare decat mine in folosirea calculatorului, am dat o cautare pe google si mi-a iesit din prima acest link: http://www.cartidownload.ro/Diverse/...scetice_Vol_II
Nu acesta este cel de care m-am folosit eu cu ceva vreme in urma, dar este una si aceeasi lucrare cu 163 de pagini. Calitatea textului lasa uneori de dorit, mai apar intreruperi sau fragmente care se repeta. Principalul este ceea ce ne ramane in urma lecturarii. Eu multumesc lui Dumnezeu ca avem aceste sanse, noi cei ce putem folosi un calculator conectat la internet. Dar din Sf. Ignatie Briancianov avem foatre multe de invatat, iar eu l-am descoperit dand un clic la semnatura userului "omubun" la "Firimiturile ospatului". Si asa, din cautare in cautare, am aflat o multime de scrieri duhovnicesti in format pdf, pe care le-am inghesuit pe memory-stik-uri ca sa le folosesc la nevoie. Nadajduiesc sa-ti fie si tie de folos.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote