Subiect: nunta crestina
View Single Post
Vechi 11.10.2011, 15:15:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
multumesc pentru sfaturi. voi avea o petrecere mica, doar 20 de invitati, familia si cativa prieteni apropiati, insa tocmai familia e problema, care nu are nicio treaba cu credinta si cu Dumnezeu si tot ei sunt cei care platesc aceasta petrecere si deci nu le voi putea impune eu ce cantitati de alcool sa serveasca si nici cati decibeli sa aiba muzica pe care o vor asculta, din simplul motiv ca nu tin niciodata cont de dorintele mele si considera ca sunt o habotnica si sa-i mai las cu popii si cu religia
te sfatuiesc sa faci o nunta asa cum normal cu petrecere si bautura pentru fiecare gust...nu a-i sa schimbi lumea la nunta ta: adoptand un anumit gen de muzica, mancare, bautura si alte obiceiuri....bineinteles trebuie sa alegeti voi dupa bunul vostru plac (al mirilor) dar gandindu-va si la invitatii pe care ii veti avea....avand in vedere ca sunt putini invitati nu o sa va fie greu sa-i multumiti pe toti...

daca veti adopta doar ceea ce va place voua (mirilor) mai usor puteti sminti nuntasii...asa o sa se sminteasca doar cei care sunt smintiti si care oricum nu se feresc de anumite obiceiuri proaste
...cine are credinta stie sa se fereasca de anumite atractii sa le spunem venite de la vrasmasul....

acum eu recomand sa respectati si indicatiile parintilor chiar daca tie nu-ti va place ....desi eu unul mi-am facut nunta impreuna cum sotia asa cum ne-am dorit-o noi si am cerut sfaturi unde am cosiderat ca nu ne pricepem

Last edited by ovidiu b.; 11.10.2011 at 15:18:29.
Reply With Quote