View Single Post
Vechi 11.10.2011, 18:06:05
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mbarboi Vezi mesajul
Sa fac un copil, doi copii, trei,... : de parca ar fi niste obiecte ...
si trebuie sa am cat mai multe ca asa mi se pare mie ca zic uni parinti ai Bisericii.
medical foliculina - hormon feminin toxic și cancerigen...secretiile in exces de foliculina duc la tumori mamare, fibrom uterin, fibroză mamară... de unde si recomandarea "De cleștele acestui hormon nu este scăpare decât de la 3-4 copii în sus"...
Explicatie: într-un raport conjugal normal, organele genitale feminine trec succesiv prntr-o fază de slăbănogire bruscă, ce stabiește cursul regulat în circulația sângelui. Actul conjugal falsificat, neisprăvit, fără concluzia naturală, lasă să persiste în vase o stare de înecare, ce cu vremea ia un caracter permanent (ecretiile in exces de foliculina duc la tumori mamare, fibrom uterin, fibroză mamară) ... Congestiile acestea cu repetiție produc alterări intense și profunde în sânul țesuturilor, care-și pierd astfel funcțiunea lor normală. Așa se instalează, cu vicleșug, sterilitatea defnitivă, incurabilă, după câte o lungă perioadă de sterilitate voită.

....sau daca nu vreti copii: •"Nu vreți copii? Trăiți ca FRAȚII"
•"Căsătoria-i pentru mântuire și prunci, nu pentru plăceri și desfrânare."

Citat:
Probabil ca cine a scris o parte din mesaje e inca tanar (<25ani) ...
tot cee e scris in ghilimele sunt citate ale Parintelui Arsenie Boca si am precizat foarte clar si din ce carte

Citat:
Dar oameni spre deosebire de animale sunt inzestrati cu vointa libera si ratiune.
interesanta ratiune ...nu ne ridicam nici macar la nivelul animalelor ...nu mai citez inca o data cine are ochi o sa vada

Citat:
Problemele hormonale sunt lucruri care se intampla la tinereti ... iar cu trecerea multor ani (zeci de ani) viatza capata alte dimensiuni ...
am postat pe acesta pagina si explicatii pe aceasta tema http://www.crestinortodox.ro/forum/s...t=13910&page=7

Citat:
Cea ce vreu sa spun e ca atunci cand ziceti : "Trebuie sa aveti cati mai multi copiii ! Ce va temeti ca o sa muriti de foamne ! (Las ca are grija Dumnezeu de voi)"
e un indemn tineresc ... Deobicei tineri citesc carti religioase, asculta predici ... dar minte lor inca imatura nu e capabila sa intelega viatza ca un om la 30-50-70 de ani !
pacat ca si matur/matura tot ca un copil/copila ganditi...nici nu ma mira sfaturile parintilor din ziua de astazi "distrati-va copiii...nu mai faceti copiii ca uite ce vremuri grele vin" ...postarile nu sunt ale mele...va rog sa deschideti putin ochii cui apartin...iar in a trage concluzii ce varsta am din nou gresititi

Citat:
Dupa modul in care scrieti, mi se pare ca sunteti multi foarte tineri ...
Poate ar fi bine sa va uitati la parinti vostri, la bunici vostri, la nasii vostri,
la parinti prietenilor vostri .... si ve-ti vedea ca ei gandesc in alt mod, care nu e accesibil tinerilor !
din punctul meu de vedere nu conteaza varsta...ci continutul ideii, al mesajului transmis...

Citat:
Aveti rabdare ... Mai intai insurati-va ... De ca va ganditi la copiii cand inca nici nu sunteti insurati ... ?
Insa avortul este o crima, deacea decat sa omori un suflet mai bine sa fi mai putin exagerat (as indrazni sa spun : inselat de sine sau in alta limba: paranoic sau schizofrenic(s-ar putea sa nu fie termeni exacti, nu lucrez in domeniu))
iarasi concluzii nefondate...nu e relevant dar va raspund ca sunt insurat...sa va scot putin din ceata

Citat:
Pr Arsenie spunea ca "nasteera de prunci nu este un scop in sine, ci o consecintza; Scopul este mantuirea reciproca prin dragoste
Mantuirea si dragostea sunt mai importante. A avea copii este o fapta.
Depinde cum o faci ! Ar putea fi pacat ! Dar uciderea de copiii nevinovati ramane pacat ! Deci ? E mai bine sa fi cu dreapta socotela"
se pare ca nu ati inteles nimic din acest mesaj...ati luat din el numai ce va convine...dar va intreb: Cum te mantuiesti in viata de familie? - [astept raspuns]
hai sa va mai spun ce spunea Parintele Arsenie Boca "In mintea stramba si lucrul drept se stramba".

Citat:
Asta e parerea mea. Nu trebuie sa fi-ti deacord cu ea. Puteti foarte frumos sa nu ma bagati in seama ... Daca va enerveaza ... uitati-o, si nu ma bagati in seama.
[Nu doresc sa primesc reply-uri de la tineri sub 26 de ani. Multumesc. Doamne ajuta, sanatate si voie buna !
Sarbatori fericite]
hmmm..."buna parere" si sunt de acord cu ea, numai ca nu e fondata ...afirmatiile pe le-ati comentat nu imi apartin, eu doar le-am postat ...nu ma enerveaza deloc afirmatiile dumeavoastra, din contra m-au amuzat

Doamne ajuta!

Last edited by ovidiu b.; 11.10.2011 at 19:11:40.
Reply With Quote