Citat:
În prealabil postat de casiana
Astazi am invatat ca o imbratisare si o privire calda iti pot insenina o zi de la care nu te asteptai la prea multe.
|
Intradevar si pt mine existau zile de la care nu ma asteptam la prea multe. Un fel de "zile proaste" in limbaj popular. Asta pina intr-o "zi proasta" in care m-am gandit: "Ce inseamna zile proaste? Fiecare zi este o zi de la Dumnezeu. Este un dar de la Dumnezeu pt mine. Deci e o zi buna, pt ca e o zi de la Dumnezeu." Si m-am gandit ca daca Dumnezeu a avut atata grija de mine cat sa imi ofere in dar o zi, inseamna ca este o zi buna, din moment ce e de la El in dar, special pt mine. Deci toate zilele sint bune, din moment ce Dumnezeu ni le-a dat. Sa nu-i necinstim noi darul considerandu-le noi "zile proaste". Iar daca tot am avea vreodata tendinta de a considera vreo zi ca fiind proasta, sa-i cerem Lui Dumnezeu prin rugaciune sa ne-o faca El buna (si sa ne dea intelegerea de ce e buna), daca tot ne-a dat-o.
Atunci i-am multumit Lui Dumnezeu pt toate zilele bune pe care mi le-a daruit, toata viata mea.
De atunci nu mai am "zile proaste" (in care sa nu ma astept la prea multe), am numai zile bune.