View Single Post
Vechi 12.10.2011, 00:37:20
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de casiana Vezi mesajul
Astazi am invatat ca o imbratisare si o privire calda iti pot insenina o zi de la care nu te asteptai la prea multe.
Intradevar si pt mine existau zile de la care nu ma asteptam la prea multe. Un fel de "zile proaste" in limbaj popular. Asta pina intr-o "zi proasta" in care m-am gandit: "Ce inseamna zile proaste? Fiecare zi este o zi de la Dumnezeu. Este un dar de la Dumnezeu pt mine. Deci e o zi buna, pt ca e o zi de la Dumnezeu." Si m-am gandit ca daca Dumnezeu a avut atata grija de mine cat sa imi ofere in dar o zi, inseamna ca este o zi buna, din moment ce e de la El in dar, special pt mine. Deci toate zilele sint bune, din moment ce Dumnezeu ni le-a dat. Sa nu-i necinstim noi darul considerandu-le noi "zile proaste". Iar daca tot am avea vreodata tendinta de a considera vreo zi ca fiind proasta, sa-i cerem Lui Dumnezeu prin rugaciune sa ne-o faca El buna (si sa ne dea intelegerea de ce e buna), daca tot ne-a dat-o.
Atunci i-am multumit Lui Dumnezeu pt toate zilele bune pe care mi le-a daruit, toata viata mea.
De atunci nu mai am "zile proaste" (in care sa nu ma astept la prea multe), am numai zile bune.

Last edited by adam000; 12.10.2011 at 00:41:21.
Reply With Quote