View Single Post
Vechi 13.10.2011, 17:40:46
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Dumnezeu lucreaza prin oameni, deci si prin tine daca vei alege calea cea buna.
Daca vei invata ca tonul tau sa devina bland si smerit, nu aspru si dur, ca asa zici ca este firea ta, deci daca vei lasa pe Dumnezeu te va invata sa schimbi firea. Iar sotul tau vazand minunea petrecuta cu tine cu siguranta ca va lua aminte mai mult la Dumnezeu.

Cu threadul, am sa il scot de la naftalina eu daca trebuie , exact de la prima mea postare sa vada toata lumea ca nu iti era tie adresata.
A dori sa cunosti pe Dumnezeu , sa poti cu ajutorul Lui sa aschimbi firea ta, si apoi prin tine sa se schimbe cei din jurul tau, raspandind iubirea data de Dumnezeu este cea frumoasa dorinta.. Daca pentru tine este o dorinta absurda e gandirea ta si atat.
Trebuie sa intelegi ca noi abuzam de rabdarea altora cu altfel de discutii.
Nu cred ca intereseaza pe nimeni cine are dreptate, cine ce a zis si de ce.
Suntem la proces public?
Chiar crezi ca de-asta intra oamenii pe forumul ortodox? Sa vada cine are dreptate intre anna si dobrin?
Eu ti-am dat doar o replica deoarece aduci obsesiv in discutie "dusmania" mea, "supararea" mea cu sotul necredincios etc... E cazul sa incetam pt ca deranjam, nu-ti dai seama?
Ce ai scris acolo, eu stiu, NU este cazul sa repeti, am inteles perfect punctul tau de vedere. Ai macar un pic de consideratie pt capacitatea mea de intelegere, te rog.

Cine vrea sa afle detalii, gaseste pe threadul Despre desfranarea intre sot si sotie.
Dar daca vrei sa dai explicatii, facem thread separat ca sa citeasca numai cine chiar este interesat de asa ceva (pe care eu nu particip!) sau imi scrii in privat (dar am inteles ca vrei sa vada "lumea" ca...).
Reply With Quote