Citat:
În prealabil postat de alinutzica
Probabil am sa jignesc dar nu am nici o intentie. Am o problema legata de sfinti care ma macina...si poate cineva ma poate ajuta sa imi explice mai bine.
Am o colega de religie penticostala...m-a rugat sa o ajut la biserica la ea cu un concert, ceea ce am si facut. Mergand la repetitii si mai vorbind cu ea, nu stiu cum de venise vorba de diferentele dintre religii. Ei nu cred decat in Dumnezeu iar sfintii pentru ei nu exista. Mi-a dat ca argument din cele 10 porunci, si anume "Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor." si "Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine".
Ma simt ca si cum as fi sceptica in privinta asta si parca simt ca gresesc foarte tare.
Un sfat, o invatatura va rog din suflet!
|
Pentru tine si pentru oricine vrea sa afle SINGURUL adevar lasat de Dumnezeu: asculta cele 5 minute lasate noua de la Parintele Arsenie Boca.
http://www.youtube.com/watch?v=iz2_9PxLZ60 Nu e mult, dar poate fi un bun inceput. Doamne ajuta.
Pentru cei care se simt lezati de recomandarea mea, imi cer iertare, dar intrebati-va constiinta daca ceea ce faceti, este sau nu placut lui Dumnezeu.