View Single Post
Vechi 16.10.2011, 05:50:37
totedati totedati is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.10.2011
Smile

Citat:
În prealabil postat de Dj_Andrew Vezi mesajul
Apucandu-ma sa citesc Biblia, am vrut sa inteleg tainele fiecarei fraze inca de la inceput. Pe langa faimoasa contradictie "ziua unu (creaza lumina) - ziua a 4a (creaza soarele)", la care si acum mai caut intrebari, am vazut ca dupa anumite pasaje (Geneza - Cap1) se specifica faptul ca Dumnezeu a vazut ca este bine("Si a vazut Dumnezeu ca este bine"). Va rog sa-mi explicati si mie care este intelesul si rostul acestei fraze!
contradicții în geneză? unde vezi tu contradicții acolo? ce zice fizica modernă că e lumina? mișcare! fotonul e particula virtuală purtătoare de forță cea mai importantă! lumina e formată din fotoni! așa că geneza nu spune povești, în prima zi sa creat materia și mișcarea materiei, adică structurarea ei!

soarele e după pământ, pentru că pământul e materie și soarele e și el material! prima dată faci pământul după aia îl aprinzi!

iar plantele nu e absolut necesar să crească luminate de un soare, într-o navă spațială merge și cu lumina de la bec sau radiație termică, adică mișcare, adică lumină! pentru câteva zile nu e nici o nenorocire!

iar lumina e și cuvânt pentru că cuvântul e informație! și informația ca să se transmită are nevoie de mișcare și interacțiune între receptorul și emițătorul de informație!

nu mai înghițiți pe nemestecate tot ce spun sectarii care citesc biblia degeaba negând sfânta tradiție și biserica! biblia aia e biblia cea mică, e una mai mare cât tot universul până la sfârșitul lumii din care vom tot citi fără să ajungem la sfârșitul ei vreodată!
Reply With Quote