View Single Post
Vechi 16.10.2011, 17:50:56
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Din povestea prieteni tale pare ca este chiar incantata ca i se pare ca merita sa fie urmarita electronic - un soi de mandrie mai mult sau mai putin mascata. Sau cel putin i se pare in regula sa pastreze suspiciunile si banuielile ei total nefondate si nedovedite si sa nu faca nimic concret ca sa afle ce are acolo, ca sa isi poata mentine paranoia si sa si-o justifice.
Deocamdata tot ce povesteste este ca se vede o pasta alba ce poate fi pasta de canal intr-un sinus si ca i se pare ei ca vede o umbra alungita, fara ca prietena ta sa aiba cunostiinte medicale ca sa stie despre ce e vorba de fapt. Dar chiar si asa, orice om normal care nu are cunostiinte medicale, se poate duce la un doctor sa ii scoata ce are acolo si sa vada exact. Orice om caruia NU i-ar conveni situatia asta ar face. De unde se poate deduce ca prietenei tale ii convine pe undeva sa continue cu suspiciunile si banuielile si mentalitatea paranoida, fara sa faca nimic concret care sa lamureasca adevarul.
Genul asta de atitudine nu convinge pe nimeni rational si logic, ci doar pe cei la fel de suspiciosi care cocheteaza in ascuns cu ideea ca sint "speciali" de li se intimpla asa ceva...

Doar ca din partea ta nu mai mira astfel de povesti, din moment ce acum catva timp il citai pe un anti-crestin care promova populatia "reptilienilor", ca autoritate in argumentatia ta.

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
A venit la mine si mi-a spus cu umor:
– Uita-te cu atentie la mine! Am descoperit ca sunt ,,dusman al poporului”, asa ca merit sa fiu si eu supravegheata electronic!

Last edited by adam000; 16.10.2011 at 18:00:02.
Reply With Quote