View Single Post
Vechi 16.10.2011, 19:57:10
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Se poate pune unui om neimportant pentru a-l supraveghea si pe altul cu adevarat important cu care acesta intra in contact.

Antonia, eu cred ca tu ai foarte mare incredere in puterea acestor cip-uri. Daca cineva vrea sa te supravegheze, cu siguranta o face, cu sau fara cip implantat, doar exista suficiente dispozitive de supraveghere. Cred ca trebuie iti ajuti prietena sa depaseasca acest moment, se vede ca a marcat-o, sa o linistesti, ca ea singura isi induce tot felul de fobii.

Referitor la "razboiul psihotronic" eu stiu ca s-a folosit din perioada "razboiului rece", deci inca din anii '60, cand CIA si KGB-ul au dezvoltat diverse tehnici de interactiune psihica de la distanta. Controlul psihotronic se poate face de la distanta, fara a implica cip-uri, (deci fobia cip-ului chiar nu o pot intelege) prin ultrasunete ce actioneaza asupra mintii. Studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci cand omul experimenteaza o anumita emotie, oamenii de stiinta au identificat aceste modele ale undelor cerebrale. De obicei in zonele de conflict se folosesc diverse emisii radio, care creeza o stare de irascibilitate, caracterizata prin isteria in masa. Rusii sunt experti :) In razboiul din Vietnam, in timpul asalturilor cu elicoptere, americanii difuzau gama sonore clasice (parca Beethoven), astfel incat efectul asupra vietnamezilor a fost mult amplificat, acestia nefiind obisnuiti cu acea sonoritate, avand senzatia se confrunta cu o arma capabila sa le manipuleze emotiile si vointa. E vast domeniul, n-are sens sa intram in detalii.

Muzica intra deci tot in categoria “armelor psihotronice”, ea e folosita de multe ori in scop pozitiv, terapeutic, pentru ca modeleaza scoarta cerebrala si influenteaza retelele neuronale.Creierul se sincronizeaza in mod natural cu sunetele care sunt consecinta plimbarii undelor prin straturile atmosferei, le recepteaza si decripteaza neuronal.

Last edited by ioanna; 16.10.2011 at 20:52:25.
Reply With Quote