Citat:
În prealabil postat de antoniap
|
Am dat si eu de multe astfel de materiale, dar nu am capacitatea intelectuala/emotionala si nici destule cunostinte pt a "digera" asa ceva.
Unele lucruri sunt atat de incredibile incat mintea mea nu este dotata sa le insereze cumva in imaginea mea actuala despre lume.
In plus, multe materiale despre razboiul para-psihologic necesita cunostinte serioase de ocultism pt a intelege ceva (ai observat?).
Printre cele mai usor de inteles materiale, daca ai rabdare sa citesti, eu doar le-am traversat in diagonala, se numara: "The Illuminati Formula to Create An Undetectable Total Mind Controlled Slave" (aici sunt enumerate metode care chiar s-au aplicat in programe de spalare a mintii.. si teme care se regasesc in productiile moderne: filme, muzica etc..), carti ale lui Texe Marrs (fost ofiter in aviata militara), despre MK-ULTRA (nu mai caut link), H
AARP,
GWEN, iar acum si manipulare prin televizoarele digitale (vezi "Sound of Silence" sau "Silent Subliminal Presentation System"- denumirea produsului comercial - permite "sugerarea" de ganduri, senzatii, afecte etc..)
O iei razna daca te apuci sa intri in atatea informatii. Eu nu le-am gasit nicaieri sistematizate. Plus ca nu stii cat este informare si cat este manipulare in aceste materiale.
M-as bucura daca cineva patrunde mai bine ce se intampla, ce merita luat in seama si ce este balast.. si ne explica si noua.
Cum te feresti?
Nu stiu, dar sper ca ne fereste si Dumnezeu in moduri neasteptate.
Uite, de exemplu, purtarea de grija a lui Dumnezeu la Cernobal:
http://www.doxologia.ro/ortodoxia-lu...e-din-cernobil