View Single Post
Vechi 18.10.2011, 01:29:10
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Ce text biblic a fost supranumit "Protoevanghelia", deoarece cuprinde prima profeție mesianică? :)

S-ar putea să nu vă mai răspund în seara aceasta, pentru că voi mai sta foarte puțin timp pe internet. Mai vorbim și zilele viitoare.

O seară binecuvântată tuturor!

Hristos în mijlocul nostru!
Observ că Ioanna ne-a destăinuit, până la urmă, răspunsul la ultima ei întrebare din seara aceasta. Oricum, acum mulți dintre participanți sunt offline, iar noi, cei care am mai rămas conectați, suntem prea obosiți pentru a ne mai putea concentra. :) De aceea, voi spune și eu răspunsul la întrebarea pe care am postat-o în mesajul anterior... și mâine vom începe concursul cu forțe noi, după o noapte de odihnă. :)

Astfel, textul de la Facerea3, 15, în care Dumnezeu făgăduiește pentru prima dată trimiterea în lume a Mântuitorului, a fost numit "Protoevanghelia". Abia aștept să continuăm această discuție... Acum vă doresc tuturor o noapte liniștită!

Pace și bucurie întru Domnul!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote