Subiect: accident
View Single Post
Vechi 18.10.2011, 08:26:30
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Eu nu il vad pe Serban ca pe un om fara suflet,ci mai mult rau de gura si cu un temperament vulcanic.
Dumnezeu il iubeste si de asta il incearca,pentru ca trebuie sa invete niste lectii.Probabil ca a ignorat avertismentele pe care le-a primit pana acum,de aceea a fost ingaduita o asemenea suferinta in viata lui,pentru a-l face sa se trezeasca,sa se smereasca.
Insa asta nu inseamna ca avem dreptul sa-l judecam,sa il aratam cu degetul sau sa nu ii fim alaturi macar cu un gand bun.
Cred ca orice sanctiune ar primi sau chiar daca i se vor da ani de inchisoare cu suspendare,cea mai cumplita pedeapsa este infernul care este acum in sufletul sau si care nu are cum sa dispara asa usor.
Ca figura publica nu va mai exista,este foarte greu de crezut ca il vom mai vedea in vreo emisiune,pentru ca lumea il va asocia cu masacrul petrecut acum doua zile.
Imaginea sa de sine va fi sfaramata in bucati,iar sentimentul de vina,plus socurile care au venit unul dupa celalalt nu il vor putea duce,dupa parerea mea decat in doua directii:ori va ceda psihic ori se va intoarce catre sufletul sau si catre Dumnezeu.
Eu nu cred in coincidente,imi pare rau de victime si de durerea familiilor lor,care trebuie sa fie cumplita,insa cu siguranta Dumnezeu a ingaduit asta pentru ca era timpul lor sa plece de aici.Nu stiu de ce si cum,legile si judecatile spirituale sunt total altfel decat rationamentele omenesti.
Cred ca putem doar sa cautam si noi sa ne smerim mai mult in fata unei asemenea tragedii,sa intelegem ca uneori suferinta poate fi o poarta deschisa catre Dumnezeu si omeneste si mai ales crestineste vorbind sa fim cu gandul alaturi de cei care au plecat dintre noi,de familiile lor,dar si de acest om care acum se lupta cu iadul din propriul sau suflet!