imi pare foarte rau pentru huidu si pentru oamenii aia. si cine stie, poate a fost o pedeapsa de la Dumnezeu, cu toate ca eu inclin sa cred ca e vina lui Huidu. eu zic ca noi spunem ca ne-a batut Dumnezeu, dam repede vina pe El, ca e vinovat pentru toate relele din viata noastra, cand nu suntem in stare sa ne asumam concecinta propriilor noastre fapte.
in primul rand, omul ala nu stiu daca avea voie sa conduca, dupa accidentul dinn decembrie anul trecut. in al doilea rand am inteles ca avea boala vitezei ... din moment ce acu 2 ani i-a fost luat carnetul in acelasi loc, apoi a avut accident de motocicleta, si a fost de 11 ori avertizat de politie pentru incalcarea vitezei legale ce mai poti spune? Dumnezeu, din contra, l-a avertizat de atatea ori si chiar l-a pazit, dar daca el nu a putut sa vada aceste semne ... si nuuuu, nu sunt eu vinovat ca sunt vitezoman, Dumnezeu e vinovat, ca EL m-a batut ... eu consider ca este mai mult consecinta faptelor lui, cel putin in acest caz ... ca stiu ca dreptate divina exista peste tot ...
cat despre acei 3 oameni care au murit, ma indoiesc ca i-a batut pe toti Dumnezeu .... cine stie care este calea Lui. cand un copil de 8 ani este batut si schingiut si mutilat de asistenti maternali, dupa ce parintii au murit, inseamna ca l-a batut Dumnzeu? bineinteles ca nu, cu ce putea sa greseasca acel copil sarman chinuit, ca Dumnezeu sa il bata in halul asta ? pur si simplu astea sunt intrebari la care nu avem raspunsuri, le are doar Dumnezeu si El stie cel mai bine ce face si ce are de facut. Calea Lui este cea mai buna, indiferent daca noua ni se par nedreptati foarte mari, sau nu intelegem.
imi pare sincer rau pentru Huidu, trebuie sa fie un om distrus pe viata. cu 3 morti pe constiinta, cred viata ii va fi un calvar. sa dea Domnul sa treaca cu bine peste aceste necazuri si sa isi revina cat se poate de repede.... si rudele celor morti la fel, sa aiba forta si putere sa treaca peste aceste grele incercari. a gresi e omeneste, Huidu a gresit si trebuie iertat si eu sper sincer sa nu ii dea inchisoare, eventual cu suspendare.
sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de asemenea incercari tragice.
Last edited by Mirela0110; 18.10.2011 at 09:04:09.
|