View Single Post
Vechi 18.10.2011, 09:47:27
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Astazi n-am invatat nimic, dar zilele trecute da.
Mergeam cu masina si trecand printru-un sat unde o femeie statea la autostop, desi mi-a facut semn sa opresc, m-am gandit sa nu ma mai complic desi masina era goala. Trecand de satul cu pricina dar analizand in continuare situatia, mi-a venit gandul ca fiind dimineata este frig si multi au nevoie de transport iar eu ma plimb cu masina goala. M-a mustrat constiinta ca nu am oprit si pentru asta in urmatoarea localitate am oprit unde erau circa 7 oameni la autostop si le-am spus destinatia unde merg si ca am 4 locuri libere si oricine doreste poate sa vina, mai ales ca nu cer nici un ban. Spre surprinderea mea nu a vrut nimeni sa urce!
Asadar binele trebuie facut cu orice sacrificiu atunci cand se iveste, nu cand avem noi dispozitia sa-l facem (mai ales cand e vorba sa sacrifici maruntisuri cum ar fi - confortul personal!). Asa cum si raiul se poate castiga sau se poate pierde intr-o secunda!