Citat:
În prealabil postat de stefmir
Exact, nu putem noi sa înțelgem modul de actiune al lui Dumnezeu pentru ca nu avem toate datele problemei, nu știm mai nimic. Conform unui martor ocular primele cuvinte care pe care le-a rostit Huidu dupa accident au fost "Doamne, ce am facut", sunt cuvintele unui om aflat in criza majora, un crestin poate sa inteleaga mult mai mult de aici... Dumnezeu te poate aduce exact acolo unde trebuie nu pentru ca vrea sa te pedepseasca ci pentru ca te iubeste foarte mult si vrea sa te salveze, sa te determine sa-ti schimbi viata in bine.
|
Ieri am vazut la televizor, declaratia unui martor ocular, prin telefon, care spunea: am fost acolo , facusem un popas, am vazut accidentul. Dupa accident Huidu s-a dat jos din masina, si-a scos nevasta, copiii si bona si apoi s-a asezat cu capul in maini spunand: "vai mi-am distrus masina". Reporterul de televiziune atunci l-a intrebat pe acest martor ocular: si nu s-a dus la cealalta masina sa vada cum sunt acei oameni? Iar martorul a raspuns: nu, si nici nu am vazut sa coboare cineva din cealalta masina.
Deci de aici putem sa tragem concluzia ca martor ocular este acela care vine in fata lumii si spune: eu subsemnatul x am vazut asta si asta voi declara. Deci isi va asuma cele spuse fara sa se ascunda in spatele unui telefon anonim.
In consecinta nu putem sa acceptam declaratiile nici unui martor daca nu isi asuma ferm cele vazute.
Parerea mea este ca Huidu s-a aflat pe contrasens. De ce? si cum? Nu stiu dar se afla acolo unde nu trebuia si asta a provocat moartea a 3 oameni.
Vina nu este a lui Dumnezeu ci a noastra ca avem alegerile pe care le avem.