View Single Post
Vechi 18.10.2011, 13:03:03
Florinpopa Florinpopa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.10.2011
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Florinpopa
Talking mda.....

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa Vezi mesajul
Sa nu va duceti la ghicitoare. Eu am fost si mi a zis ca o sa ma imbolnavesc si o sa mor la 28 de ani(acum am 25)...nu mai pot sa traiesc linistita...imi vine in minte mereu ca o sa mor...am inceput deja sa am probleme de sanatate acolo unde mi a spus ghicitoarea...NU MERGETI LA GHICITOARE
am o intrebare pentru tine, și anume dacă ți sa spus ca vei murii ce te face sa crezi ca sa se va si intampla? oare nu cumva ti-ai pus viata in mainile oamenilor? mai exact a unei escroace? Daca ai ajuns la vrajitoare si inca ai temeri in ceea ce te priveste din punctul de vedere al ei, al escroacei, inseamna ca esti o persoana nu slaba , foarte slaba si in credinta si in caracter......imi ier iertare pentru caracterizari, insa orice om cu minte si coloana vertebrala nu recurge la asemenea aberatii........doar cei slabi in credinta si care nu au incredere in ei insisi.......sfatul meu este sa dai fuguta la duhovnicul tau si sa te spovedesti si sa iti scoti din cap o data pentru totdeauna aceasta bazaconie.....hai ca m-ai facut sa rad..........HA hahahahahaha
Reply With Quote