Citat:
În prealabil postat de OmuBun
... Bine-ar fi sa fie asa... Eu am serioase rezerve ca imi dedic viata si gandurile Celui ce de la Rasarit va veni!...
Daca am inteles sau nu "ceva" din cronica, poate ai dreptate... De mult timp mi s-a facut lehamite de glumele si carcotelile lor si simteam ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Toata viata am evitat sa rad de altii si mi-am invatat si copii sa procedeze la fel. Dar obisnuiesc sa trag propriile concluzii in cazuri similare. Toti cei care intrec masura, primesc astfel de avertismente; unii fara drept de apel, altii ceva mai dulci. Huidu are mare trecere la Dumnezeu ca altfel il lua "celalalt" demult. Rau este ca nu s-a invatat minte la timp.
Desi renuntasem sa mai deschid televizorul in general, astazi chiar mi-am pierdut vreo jumatate de ora pe "Realitatea". La un moment dat am realizat ca, ori toti erau pe dinafara fiindca il scosese pe Dumnezeu complet din ecuatie, ori eu eram depasit si dus cu pluta, asa ca l-am inchis si mi-am vazut de treaba.
Cat despre scenariul cu bolsevicii, nu e un domeniu care sa merite abordat acum si aici. Oricum, macar din corectitudine fata de Adevar, au rusii astia niste sfinti (chiar multi) care mi-au picat atat de dragi incat pledoaria ta ma intristeaza. Eu zic sa te mai gandesti!
|
iara te faci ca nu intelegi, sau chiar nu intelegi ! nu de rusi era vorba ci de...bolsevici,adica de comunismul ateist internationalist !