am eu un film pentru mormonii aceia, urzicuta, de fapt ei nici macar pe "Isus" nu-l slujesc in realitate, ci pe unul pe care l-au furat extraterestrii (te doare capul) :), l-am inregistrat acum vreo 2 sapt filmul, este de fapt un episod din seria "invazia pagana".
Am si eu o mica experienta cu sectantii, dar ce sa-ti spun daca nu esti botezat ortodox mai greu cunosti adevarul, dar eu as merge pe duhul blandetii, al smereniei (daca le-as avea :) ), adica sa vada ceva diferit in tine, si apoi pe argumente referitoare la minuni ale sfintilor, Sfanta Lumina, jertfa mucenicilor, faptul ca Biserica Ortodoxa este Una Soborniceasca si Apostoleasca biserica, trairea din manastiri si in general duhul ortodox.
Eu iti urez succes daca incerci cu argumente din Biblie :), pe mine unul cred ca m-ar scoate din pepeni sa-mi tranteasca versete dupa versete, de parca mantuirea s-ar limita la cunoasterea Bibliei.
Si daca nici a 2-a a 3-a oara nu se lipeste nimica, atunci fa-le cu mana si mai de aujtor e sa te rogi pentru ei pentru luminarea mintii, caci oricum nu noi ii aducem pe cale si Dzeu lucreaza prin noi, deci nicidecum nu e lucrarea noastra.
Ehe.. tare complicat subiect, eu unul am vazut ca nu am destula iubire si m-am lasat pagubas stiu ca Dzeu ii iubeste mai mult ca mine, cea mai mare milostenie e sa ma rog pentru ei..
Doamne ajuta!
|