Eu una nu am capacitatea sa discern ce e bun si ce nu in toate materialele de pe blogurile saccsiv si apologeticum, cert este ca daca citesc ceva de pe acolo simt cum ma curenteaza, se zbarleste pielea pe mine si ma trec fiori. Duhul in care sunt scrise toate aceste materiale nu este unul ortodox. Daca ar fi, nu mi-ar induce o stare de neliniste si de teroare. Am renuntat de multa vreme sa mai citesc astfel de lucruri care efectiv imi fac rau. De ce nu mi-e rau cand citesc Apocalipsa din Noul Testament. In cartea Apocalipsei chiar sunt scrise lucruri infioratoare dar nu imi pierd nadejdea citind, pe cand in materialele acestea "binevoitoare" simt cum toata nadejdea mea se duce pe apa sambetei, simt cum se clatina increderea mea in Dumnezeu. Oare asta trebuie sa simta un crestin? Asa ca eu pentru mine am hotarat, Nu! Nu mai citesc lucruri care imi fac rau si carora nu le pot verifica veridicitatea. Sotul meu e pasionat de fizica si cand i-am dat sa vada filmuletul acela cu proiectul HAARP a inceput sa rada si sa-mi puna intrebari de fizica de bun simt la care recunosc ca am uitat raspunsurile. (acesta este filmuletul de groaza

)
http://www.youtube.com/watch?v=TSuJLGf3uns
Mi-a spus, 1 miliard de watti? pai tu stii ce inseamna asta? si a inceput sa imi dea termeni de comparatie ca sa ma aduca cu picioarele pe pamant din luna neagra in care intrasem.
In legatura cu HAARP de exemplu s-ar putea sa ne lamureasca userul Eugen7 daca citeste acest topic, apreciez mult mesajele lui, sunt foarte argumentate.