Īn prealabil postat de ioanna
Prietena de care ne-ai vorbit nu avea cip in sinus, ci ea si-a imaginat ca avea cip. E foarte facil sa spuna: am avut un microcip, insa nu pot sa vi-l arat, desi mi l-a oferit stomatologul. Era atat de greu sa faca o poza cu telefonul acelui 'presupus' cip , sa-l publice, sa dovedeasca "marea conspiratie" mondiala impotriva ei? Facea un bine comunitatii,nu? Nefacand asta, ramane la stadiul de imaginatie a unei minti ce sufera de tulburare obsesiv-compulsiva. Din ce ai relatat, ea nu-si poate scoate din minte ideea ca e monitorizata, ca este privita ca "dusman al poporului", e convinsa ca are (sau a avut) un cip implantat. Ca sa se linisteasca, sa aiba certitudinea ca nu e urmarita si-a curatat acea lucrare dentara, prost facuta la vremea ei, din moment ce i-a rams ceva ramasita. Efecturarea acestei lucrari o linisteste pe moment, insa obsesia "monitorizarii" va reveni cat de curand si tot ciclul vicios va fi reluat. Tiuitul acela pe care l-a auzit ,poate fi un efect secundar al anestezicului. Anul trecut mi-am facut un control de rutina la ochi . N-am crezut ca te poti simti atat de ciudat de la atropina (sau ce mi-or fi pus), abia am ajuns acasa, eram ca si drogata si aveam un auz foarte ascutit. Mi-a trecut dupa doua ore. Urmatoarea vizita a doamnei respective probabil va fi la ORL, sustinand ca are cip in fosa nazala sau in ureche, va urma apoi o vizita la oftamolog s.a.m.d Poate ar fi benefic sa-si schimbe duhovnicul, daca acesta nu poate sa o scoata din starea in care e, ca sa nu ajunga mai tarziu la psihiatru.
|